WordPress up-to-date

technisch onderhoudBij een systeem als WordPress zijn er regelmatig updates die doorgevoerd moeten worden. Met name beveiligingsupdates zijn erg belangrijk. Zo zorg je ervoor dat je website zo stabiel en veilig mogelijk blijft.

Lees ook het artikel “Hoe zorg je ervoor dat jouw (WordPress) website veilig is en blijft? “.

Vaak komt het voor dat je niet altijd de tijd hebt, of de technische kennis, om je WordPress website up-to-date te houden. Zodra bij termen als MySQL databases, PHP, 500 server error en FTP je oren beginnen te flapperen, kun je hier maar beter zelf niet aan beginnen…

Daarom heb ik voor mijn vaste klanten een technisch onderhoudspakket samengesteld.

Technisch onderhoudspakket WordPress up-to-date

  • Ik controleer regelmatig (3 à 4 keer per jaar) of er updates zijn voor WordPress en/of de plugins die op je website zijn geïnstalleerd. Met name beveiligingsupdates zijn erg belangrijk.
  • Als deze updates belangrijk zijn en niet conflicteren met jouw systeem en website installeer ik deze op jouw website.
  • Voorafgaande aan het doorvoeren van alle updates maak ik alle benodigde back-ups van zowel de database als de gehele WordPress installatie. Ook na het doorvoeren van alle updates maak ik wederom alle benodigde back-ups.

Met het onderhoudspakket WordPress up-to-date koop je in feite een stukje zekerheid dat je site altijd up-to-date is en je niet voor onverwachte kosten komt te staan voor noodzakelijk en tijdrovende updates die worden gefactureerd.