Eindelijk een website voor Dutch For Strays!

Lange tijd werkte Stichting Dutch For Strays vooral met Facebook. Alle hondjes die ze beschikbaar hadden voor adoptie of herplaatsing werden daar gepresenteerd. Het nadeel van Facebook (sorry Facebook!) is dat berichten van enkele dagen geleden vrijwel niet meer gezien worden. Daardoor werden de beschikbare hondjes niet meer gezien. Of werd een bericht vaker herhaald waardoor de andere berichten weer werden ondergesneeuwd. Tijd dus voor een overzichtelijke website!

Ik ben voor ze aan de slag gegaan. We moesten samen even zoeken naar wat zij allemaal op de site wilden hebben. En hoe het allemaal gepresenteerd moest worden. Hondjes natuurlijk, veel hondjes! En ja, ze wilden natuurlijk ook wel dat mensen een donatie konden doen. Want een beetje extra geld om bepaalde kosten te kunnen betalen is van harte welkom!

Beschikbare en geadopteerde honden

Alle hondjes die voor adoptie of herplaatsing beschikbaar zijn moesten een plekje krijgen. Maar ook de hondjes die al geadopteerd zijn, want mensen vinden het natuurlijk leuk om te zien hoe de hondjes terecht zijn gekomen. Dat zijn de zogenaamde succesverhalen!

Ondanks alle goede voorzorgsmaatregelen kan het wel eens voorkomen dat het soms niet “klikt” tussen de nieuwe baasjes en de door hun gekozen hond. Dan zorgt Dutch For Strays ervoor dat er nieuwe baasjes voor de hond gezocht worden. Ook dat mag op de site.

Help ook mee!

Een stichting kan altijd handjes gebruiken en geld natuurlijk. Dus ook daar is plaats voor gemaakt. Mensen kunnen nu veilig en vertrouwd via iDEAL doneren. Eenmalig of maandelijks. Naar eigen kunnen, want “elke euro telt”!

Toen we uiteindelijk op stoom gekomen waren, was de website zo klaar. Niet helemaal klaar natuurlijk, want een website is nooit helemaal af. Maar het begin is er! Vanaf nu kunnen ze alle hondjes die beschikbaar komen op de website plaatsen en ik hoop dat veel hondjes op deze manier een goed nieuw thuis zullen vinden!

“Geef zwerfhonden een kans!”

0 reacties

Plaats een Reactie

Wil je op dit artikel reageren?
Hieronder kun je jouw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *