Ik klop mezelf niet graag op mijn schouder, maar…

“Vakvrouw, professioneel, kennis van zaken, heldere en prettige communicatie, betrokkenheid, goed luisteren, meedenken, samenwerken, snel schakelen, creatief, eerlijke adviezen, inzicht in de materie, biedt oplossingen, altijd paraat, perfectionist, betrouwbaar, humor…”

Tja, Ik bedenk het niet zelf. Dit zijn enkele van de uitspraken van diverse van mijn klanten. Ik krijg er zowaar rode wangetjes van!

Lees hieronder enkele reacties van mijn klanten en bekijk mijn portfolio.

Superblij met onze nieuwe website die door Monique prachtig en duidelijk gemaakt is. We krijgen alleen maar enthousiaste reacties over de website. Ze heeft de uitstraling die wij voor ogen hebben met ons bedrijf, perfect vertaald naar de website. Het is echt een vakvrouw.

Anke NaaldenKlooster Nieuwkerk Goirle

Monique Martens van De Starterwebsite heeft een prachtige website ontwikkeld voor ondernemersvereniging VICK. De website is duidelijk, overzichtelijk en zakelijk ingericht. Ook heeft de website een erg handige module waar er een reservering gemaakt kan worden voor een evenement. Een aantal leden weten deze module al goed te vinden, erg prettig.

Tussen het bouwen van de website door heb ik regelmatig contact gehad met Monique. De communicatie verliep erg soepel en zij kon mij in duidelijke taal uitleggen hoe WordPress werkt en tips geven om de invulling van de website te optimaliseren. Dankzij haar engelen geduld, het meedenken (in oplossingen) en haar communicatie, staat de website als een huis en kan de website op eenvoudige wijze worden bijgehouden.

Netwerken helpt en het kan even duren voordat het kwartje valt: Toen het bij mij tijd was voor een nieuw product en dus een nieuwe website, herinnerde ik mij Monique van een netwerkbijeenkomst een aantal jaren geleden: rustig, met kennis van zaken, niet opdringerig, geïnteresseerd. Het opnieuw in contact komen ging simpel omdat ik mij haar unieke concept, De Starterwebsite, herinnerde. Monique deed me een aanbod op maat, gaf haar mogelijkheden en onmogelijkheden aan en ging vlot van start. In korte tijd stond de website op internet.

Monique is duidelijk, houdt zich aan haar afspraken, werkt stug door, heeft een goede tijdsplanning, is creatief, heeft kennis van zaken, is inventief en deelt graag haar kennis. Een echte samenwerking met een mooi resultaat: mijn website voor Schilderend je ziel ontdekken, die zij ook onderhoudt. Er was zelfs tijd voor een praatje en een lach.

Irka StachiwSchilderend je ziel ontdekken

Na een hele tijd geworsteld te hebben met onze website kwam ik via via bij Monique terecht. Ze is niet alleen een bekwaam website ontwikkelaar en expert in WordPress, maar ze is communicatief sterk en een goed luisteraar. Deze kwaliteiten maken het verschil tussen zomaar een goede website en de website die je als klant echt wil.

De samenwerking ging soepel, ze kon precies waar maken wat ik in gedachten had. Dankzij haar inspanningen, meedenken en eeuwige geduld hebben we nu een website die werkt en makkelijk is te onderhouden zodat wij onze aandacht kunnen richten op onze bedrijf. She is a keeper!

Sonia Sánchez MonteroOperations ManagerTranslators International B.V.

Mijn website was de afgelopen jaren eigenlijk maar een ondergeschoven kindje; ik wist niet zo goed wat ik ermee moest en bracht hem amper onder de aandacht van mensen.

Dankzij Monique, die alle mogelijkheden zeer helder beschreef voordat we aan de herontwikkeling begonnen, heb ik duidelijk voor ogen gekregen wat de nieuwe insteek moest zijn. Het eindresultaat is een site waar ik voor het eerst in jaren echt ontzettend trots op ben, en de positieve reacties zijn haast overdonderend. 🙂

Zonder het meedenken, snelle schakelen en prettige communiceren met Monique was dat echt nooit mogelijk geweest!

Tessa van DoorenVan Dooren Translation Services

De samenwerking met Monique Martens van De Starterwebsite heeft al eerder tot een prachtig resultaat geleid, dus op het moment dat Stichting Kijk Haar! een feit was heb ik geen moment getwijfeld en Monique gevraagd er een gezicht aan te geven.

En wederom heeft Monique het waargemaakt: de website is precies geworden zoals ik me dat heb voorgesteld. Sprankelend, fris en overzichtelijk. De snelheid van werken, de eerlijke adviezen en daarnaast het inzicht in de materie: het klopt allemaal. Een professionele dame met een groot hart en een groot gevoel voor humor: top!

Patty KnoopsStichting Kijk Haar!

Op zoek naar een nieuwe website, met een heldere en toegankelijke uitstraling, kwamen we bij De Starterwebsite terecht. En omdat wij ons budget liever besteden aan onze doelgroepen dan aan organisatiekosten, was de alleszins redelijke prijs mooi meegenomen!

Monique is professioneel, denkt mee en komt met oplossingen op maat. Wij zijn heel tevreden over het resultaat en hebben al veel complimenten gekregen van onze relaties.

Dus bent u op zoek naar een nieuwe website, zoek niet langer en neem contact op met De Starterwebsite.

Corry HobbelenStichting Thomas van Villanova

Monique heeft voor mijn maalderij een website neergezet die helemaal aansluit bij mijn wensen, en de uitstraling heeft waar ik om gevraagd heb.

Ook na de lancering zorgt Monique voor uitstekende ‘nazorg’. Die begint al met een stoomcursus website beheer, waarna je zelf kleine aanpassingen in content en weergave kunt maken. En voor de wat lastigere aanpassingen staat Monique altijd paraat, zodat ook deze in een mum van tijd gedaan zijn.

Al met al ben ik zeer tevreden over de samenwerking.

Koert van GeffenMaalderij In Stormen Sterk