Stichting 015NOW heeft haar eigen website

Sinds begin dit jaar is Stichting 015NOW actief. Sinds april zijn ze officieel een stichting. En sinds begin juli hebben ze hun eigen website!

Stichting 015NOW is een sociale netwerkorganisatie waar mensen zonder werk begeleid worden tijdens de opstartfase van hun zoektocht naar passend werk.

015NOW staat voor Nieuw Ondernemend Werken.

Stichting 015NOW biedt een platform aan werkzoekenden, ondernemende mensen in de regio Delft. Want zij willen hun kennis, werkkapitaal, energie en netwerk delen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt erbij betrekken.

In eerste instantie gaat het om inwoners uit Delft en omgeving die geen uitkering ontvangen maar wel op zoek zijn naar een (vrijwilligers)baan of een kans om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Het gaat om mensen voor wie de arbeidsmarkt moeilijk toegankelijk is. Of die de weg op de arbeidsmarkt niet of onvoldoende kennen.

Wat begon als een droom krijgt na een paar maanden al invulling. Want hoe mooi kan het zijn als iedereen zijn talenten en kwaliteiten kan inzetten. Maatschappelijk meewerken is meetellen.

Stichting 015NOW is een netwerk van trainers, coaches en andere professionals die werkzoekenden zonder financiële ondersteuning begeleidt in hun zoektocht om weer maatschappelijk mee te tellen.

Iedereen verdient een eigen inkomen!

0 reacties

Plaats een Reactie

Wil je op dit artikel reageren?
Hieronder kun je jouw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *