waarom is responsive webdesign zo belangrijk

Waarom is Responsive Webdesign zo belangrijk?

Denk er eens over na hoe jouw bezoekers omgaan met je website. Open nu je website eens op een tablet of smartphone. Of op een groot desktop beeldscherm. Is dezelfde ervaring mogelijk op alle apparaten? Om dat mogelijk te maken gebruik je responsive webdesign. Als je bezoeker een slechte ervaring heeft op jouw website, kan dat funest zijn voor jouw poging om je digitale business op te bouwen.


Wat inmiddels duidelijk is, is dat bedrijven hun online aanwezigheid moeten heroverwegen om rekening te houden met verschillende soorten apparaten die in de moderne wereld van vandaag worden gebruikt om websites te bezoeken. Dit is waar responsive webdesign in beeld komt.

Op de pagina responsive webdesign leg ik uitgebreid uit wat het precies is. In het kort:

De techniek om een website te ontwerpen en bouwen die zich moeiteloos en vloeiend aanpast aan ieder formaat en elke schermresolutie, zodat deze altijd optimaal bekeken en beleefd kan worden.

Verschillende formaten beeldscherm

Responsive webdesign is in de afgelopen jaren erg populair geworden. Het is steeds belangrijker geworden dat je website toegankelijk is voor al die belangrijke verschillende (al dan niet mobiele) platforms. Niet alleen die we nu kennen, maar ook die in de toekomst nog op de markt komen. Zo ben je in staat om, ook op de langere termijn, een groter publiek te bereiken voor je bedrijf of organisatie.

Wist je dat op dit moment meer dan 50 procent van alle zoekopdrachten vanaf mobiele apparaten komt?

Voordelen

Responsive webdesign biedt een hoge mate van flexibiliteit en een betere gebruikerservaring. Het zorgt voor een soepele navigatie en een duidelijk scroll systeem, waardoor het gemakkelijk is om op de website te navigeren. En het zorgt voor een betere zichtbaarheid in de zoekmachines. Responsive web design verhoogt daardoor je kansen voor een grotere ROI aangezien jouw website uniform gebruiksvriendelijk over verschillende apparaten zal worden getoond en ervaren.

Wat vind ik van Responsive Webdesign?

De Starterwebsite staat volledig achter de techniek van responsive bouwen. Ik heb mij al jaren geleden gespecialiseerd in de techniek van responsive webdesign toen veelal nog werd vastgehouden aan een website met een statische lay-out. Ik lever mijn klanten alleen nog maar een responsive website die compatibel is met de nieuwste slimme apparaten. Voor mij is dit zo belangrijk dat ik dit als standaard dienstverlening aanbied. Mijn responsive webdesign oplossingen zijn zeker in staat om jouw online business te verbeteren. Bekijk mijn portfolio om alle projecten te bekijken.

In de moderne wereld van vandaag, kan responsive webdesign een concurrentievoordeel bieden en meer zakelijke groei.

Dus, waar wacht je nog op? Kies voor responsieve webdesign en geniet van de eindeloze voordelen!

0 reacties

Plaats een Reactie

Wil je op dit artikel reageren?
Hieronder kun je jouw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *