Over mij

Monique Martens

“Wees altijd jezelf op je best, in plaats van een slechte imitatie van een ander.”

Judy Garland

Over mij… en over jou!

Ik wil graag mezelf zijn en ik neem aan jij ook! Je wilt een mooie website. Maar dan wel eentje die past bij wie je bent en wat je doet. En hij moet natuurlijk ook vooral jouw bezoekers aanspreken!

Ook wil je graag een effectieve website. Dat bezoekers je weten te vinden. En dat je website op ieder scherm, of dat nu een desktop is, een tablet (zoals een iPad) of een smartphone, prettig leesbaar is.

Daarnaast zou het best ‘handig’ zijn als je website meer rendement oplevert. Dat je met je site meer kunt dan je verhaal vertellen. Bijvoorbeeld evenementen beheren, producten verkopen, een mailinglijst samenstellen.

Wil jij dat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Hallo, ik ben Monique Martens en sinds 2004 ontwikkel en bouw ik websites. Op 1 januari 2009 ben ik officieel van start gegaan met mijn eenmanszaak, of eigenlijk eenvrouwszaak dus.

Sinds ik begonnen met met het bouwen van websites heb ik meerdere cursussen gevolgd binnen het vakgebied van frontend webdevelopment, zoals dat met een mooi woord heet. De ontwikkelingen op het gebied van websites bouwen gaan echt zo snel, dat het belangrijk is om mezelf continue up-to-date te houden.

Ik werk vooral voor kleine tot middelgrote bedrijven en organisaties die op een goede manier aanwezig willen zijn op internet en hun huidige online aanwezigheid willen verbeteren.

Ik kan jou helpen!

Of je nu gaat voor een WEBSITE STARTER, PLUS of PRO, ik zorg ervoor dat jouw site aansprekend, gebruikersvriendelijk, vindbaar, toegankelijk én schaalbaar is.

En dat je, indien je dat wenst, jouw website kunt koppelen aan jouw interne bedrijfsprocessen. Ik praat dan niet meer alleen over webdesign, of over webdevelopment, maar over weboplossingen:

 • die jou tijd schelen,
 • die kosten besparen,
 • die je meer bezoekers en
 • ook meer efficiency opleveren,
 • waardoor je meer tijd over houdt om met je eigen vak bezig te zijn.

Jouw wensen vertaal ik naar een effectieve website, webshop en webapplicatie. Daarbij zorg ik ervoor dat potentiële bezoekers jouw site tussen alle andere aanbieders makkelijk kunnen bereiken. Dat ze er vinden wat ze zoeken. En dat die informatie klantvriendelijk wordt aangeboden.

Ik klop mezelf niet graag op mijn schouder, maar…

“Professioneel, kennis van zaken, heldere en prettige communicatie, betrokkenheid, goed luisteren, meedenken, samenwerken, snel schakelen, creatief, eerlijke adviezen, inzicht in de materie, biedt oplossingen, altijd paraat, perfectionist, betrouwbaar, humor…”

Tja, Ik bedenk het niet zelf. Dit zijn enkele van de uitspraken van diverse van mijn klanten. Ik krijg er zowaar rode wangetjes van 😉 !

Lees diverse referenties die ik van klanten ontvangen heb en bekijk mijn portfolio om een greep uit mijn werk te bekijken.

Ik schrijf regelmatig artikelen die voor jou als (potentiële) klant interessant zijn. Kijk daarvoor in mijn blog, waar je eventueel op onderwerp kunt zoeken naar wat jij interessant vindt.

Na een hele tijd geworsteld te hebben met onze website kwam ik via via bij Monique terecht. Ze is niet alleen een bekwaam website ontwikkelaar en expert in WordPress, maar ze is communicatief sterk en een goed luisteraar. Deze kwaliteiten maken het verschil tussen zomaar een goede website en de website die je als klant echt wil.

De samenwerking ging soepel, ze kon precies waar maken wat ik in gedachten had. Dankzij haar inspanningen, meedenken en eeuwige geduld hebben we nu een website die werkt en makkelijk is te onderhouden zodat wij onze aandacht kunnen richten op onze bedrijf. She is a keeper!

Sonia Sánchez MonteroOperations ManagerTranslators International B.V.

Wil jij ook zo’n positieve ervaring met jouw nieuwe website- of webwinkelproject?
Neem dan vooral contact met me op!

Over mij… dus nog een beetje over mezelf

Vaak gaan ‘Over ons’ pagina’s over wat je als bedrijf te bieden hebt. Dat staat echter al uitgebreid uitgelegd bij ‘Hoe het werkt‘. Daarom hier een persoonlijk stukje. Zodat jij mij een beetje leert kennen. Wil je mij daarna nog wat beter leren kennen? Maak dan gewoon een keer een afspraak!

Waar ik blij van word!

 • Blije klanten

  Het is voor mij iedere keer weer een feest als ik een project heb opgeleverd en mijn klant is blij met het eindresultaat! Daar kan ik ook zo trots op zijn! Bij ‘Wat zeggen mijn klanten‘ kun je enkele recensies lezen.

 • Mijn partner en onze hond

  Ja hoor, heel blij word ik (meestal 😉 ) van Hugo en onze hond Boris. Ze geven me beiden veel liefde en steun en dat is wat een mens toch vooral nodig heeft! Helaas is onze Boris in augustus 2017 overleden. Inmiddels hebben we een nieuwe ster: Kaj. Hij is nog jong en moet nog heel erg veel leren. Maar dat doen we gezellig samen 🙂

  Kaj

  Kaj

 • Vrienden

  Heel belangrijk: vrienden! Voor leuke weekendjes weg, avondjes uit, stadten, stappen, ik vind het altijd gezellig en oh zo belangrijk om fijne mensen om me heen te hebben waar je mee kan lachen en huilen en waar je op kunt bouwen!

 • Reizen (met de camper)

  Wij zijn de gelukkige bezitters van een camper en reizen in alle vrijheid en blijheid heel Europa door, zowel voor korte trips als langere vakanties. Mijn droom is om nog een keer met een camper door Zuid Amerika te trekken. Het is toch mooi om zulke dromen te hebben? En hopelijk een keer te laten uitkomen!

 • Ontspanning

  Na hard werken is een beetje ontspanning altijd heel broodnodig en wenselijk. Of het nu wandelen in de natuur is, dansen, Tai Chi Qigong dat ik sinds een paar jaar doe, tekenen en schilderen of iets anders.

 • De goede dingen van het leven

  Als echte Brabantse hou ik van lekker eten en drinken, maar natuurlijk wel in goed gezelschap! Wil jij ook een keer een kop koffie of thee, of een glas wijn of bier met me drinken?

Monique Martens

Waar ik verdrietig van word!

 • Het overlijden van onze lieve Boris

  In augustus 2017 is onze lieve Labrador Boris overleden. Wat een verdriet en gemis…

 • Collega webbouwers die er een puinhoop van maken

  Gelukkig zijn er ook heel veel goede webbouwers 🙂

 • De minder leuke dingen in het leven

  Onrecht, dierenleed, oorlog, het slecht omgaan met onze aarde, om maar een paar voorbeelden te noemen.