Nieuwe website voor De Peppelenbosch opgeleverd

Een tijdje geleden belde Sue van De Peppelenbosch mij dat ze een nieuwe website nodig had. Haar website zag er nog prima uit vond ze, maar de techniek was verouderd en het beheer complex. Maar, ik zou ik niet zijn als ik dan ook niet direct de uitstraling een kleine facelift zou geven en deze week is haar nieuwe website online gegaan.

De Peppelenbosch fokt Labrador Retrievers op beperkte schaal, met als doelstelling vooral gezonde mooie Labrador Retrievers te fokken, die zich qua bouw en karakter met de beste Labradors kunnen meten. Om dit doel te bereiken zoeken ze wereldwijd ouderdieren die een zo goed mogelijke combinatie vormen. Zij geloven in hun honden, maar ze zijn uiteindelijk zo goed als de opvoeding die de eigenaar ze geeft.

Zoals Sue zegt:

“De labradors geven ons heel, heel veel, daarom ben ik echt zo dol op ze. Ze leven in en om onze woning wat wij met elkaar als heel plezierig ervaren. Met het vele water in de directe omgeving kunnen ze regelmatig samen en met anderen genieten van een heerlijke zwempartij. Iets wat een labrador van nature geweldig vindt.”

0 reacties

Plaats een Reactie

Wil je op dit artikel reageren?
Hieronder kun je jouw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *