Studio Nabuurs

Nieuwe website Studio Nabuurs live gegaan

Het is al weer een paar maanden geleden dat Monique Nabuurs-Reijnierse mij vroeg of ik de website voor Studio Nabuurs kon bouwen. Let wel: zij wilde hem zelf ontwerpen! En of ik dan het technische gedeelte kon doen en de website kon maken zoals zij wilde. Natuurlijk is dat geen enkel probleem!

Supersnel

Diverse dringende opdrachten waren er de oorzaak van dat het ontwerp van de website wat vertraging opliep. Maar toen Monique eenmaal van start ging, ging het ineens supersnel. Op 4 september leverde ze mij de eerste ontwerpen en bestanden aan. En precies drie weken later (afgelopen maandag) is haar nieuwe website live gegaan.

Ontwerper of tekstschrijver?

Monique van Studio Nabuurs is inmiddels zelf druk bezig om haar portfolio en blog verder aan te vullen. Voor wat betreft haar blog moet ik zeggen dat er ook nog een goede verhalenverteller achter de ontwerper schuil gaat. Echt leuke artikelen schrijft ze!

Ik wens Monique heel veel succes met haar nieuwe website toe. Ik hoop dat we samen nog veel mooie projecten mogen maken!

Haar motto

Communicatie met karakter!

0 reacties

Plaats een Reactie

Wil je op dit artikel reageren?
Hieronder kun je jouw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *