Nieuwe website opgeleverd voor Open Coffee Best

Een nieuwe fase, een nieuw bestuur, hopelijk nog meer samenwerking tussen ALLE ondernemers in Best… Dat vraagt om een nieuwe uitstraling. Het heeft even geduurd,  goed werk heeft tijd nodig namelijk, maar begin deze week is hij dan gelanceerd: de nieuwe website van Open Coffee Best!

Wensen en eisen

Een tikkeltje moderner. Vooral overzichtelijk. En natuurlijk moesten alle belangrijke elementen voldoende aan bod komen.

Waar Open Coffee Best voor staat

Open Coffee Best heeft vooral als doel om ondernemers met elkaar te verbinden. Te netwerken door mensen en ideeën bij elkaar te brengen. Om dat te realiseren organiseren ze bijeenkomsten. Laagdrempelig. Iedere ondernemende persoon of bedrijf is welkom. Er is geen lidmaatschap. Je betaalt alleen je eigen kop koffie of thee. De website ondersteunt natuurlijk dit doel.

Daarom vind je op de website onder andere

  • Een agenda. Hier vind je een overzicht van alle bijeenkomsten die Open Coffee Best organiseert. En waar ze op de een of andere manier bij betrokken zijn.
  • Een ondernemersplatform. Iedere ondernemer of ondernemende persoon in Best (en omgeving) kan een plekje krijgen op dit platform. Zoek je iemand met een bepaalde expertise? Dan kun je die eenvoudig via dit platform terugvinden. Open Coffee hoopt zo op een interessante wisselwerking onder het mom “Samen staan we sterker!”.
    Je kunt je via het aanmeldformulier profielpagina voor dit platform aanmelden.
  • Nieuws van, voor en door ondernemend Best. Alle interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden over Open Coffee Best zelf. Over heel ondernemend Best. Een ondernemer die zich voorstelt. Wat er in de pers verschijnt. Dat vindt allemaal een plaatsje in het nieuwsoverzicht.
    Wil jij je ook een keer via de website en nieuwsbrief voorstellen aan andere ondernemers in Best? Vul dan het aanmeldformulier “Even voorstellen…” in!

Open Coffee Best nodigt je uit!

Wil jij ook andere ondernemende mensen uit Best en omgeving leren kennen? Kom dan gezellig met elkaar netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee bij de maandelijkse bijeenkomst!

0 reacties

Plaats een Reactie

Wil je op dit artikel reageren?
Hieronder kun je jouw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *