Huize te Gaste

Nieuwe website voor Huize te Gaste

Het gaat hard met de nieuwe websites! De nieuwste website die ik heb opgeleverd is voor Huize te Gaste, een dagopvang en dagbesteding voor de oudere en hulpbehoevende medemens. De website geeft een goed overzicht van alles wat zij bieden en een mooie sfeerimpressie van de ruimtes in huis en de grote landschappelijke tuin.

Dagopvang en dagbesteding

Sjaak en Rita Lamers wonen samen met hun 5 kinderen in het Brabantse dorpje Gastel van de gemeente Cranendonck. Nu de kinderen ouder worden en studerende zijn kwamen ze tot het besef dat wanneer ze dadelijk gaan uitvliegen ze erg veel ruimte hebben voor twee personen. Hierop verder brainstormend en met de wens om hier toch wel te willen blijven wonen, kwamen ze op het idee om hun ruimte te gaan delen met anderen. En met name voor dagopvang en dagbesteding voor de ouder wordende mens. Door alle veranderingen in de zorg kunnen zij niet meer naar een bejaardentehuis want deze zijn er niet meer. En zo zullen zij steeds langer thuis moeten blijven wonen.

Wooneenheden

Daarnaast hadden ze naast hun huis nog een bouwplaats liggen. Hier zijn ze nu een woning met vijf wooneenheden aan het realiseren. Geschikt voor echtparen waarvan één hulpbehoevende. Overdag kunnen zij naar de opvang. Zodat de partner/mantelverzorger meer rust en ruimte krijgt. Hierdoor kunnen zij langer samenblijven.

Als u zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven wonen, maar toch enige verzorging nodig heeft, kunt u bij Huize te Gaste onderdak vinden.

0 reacties

Plaats een Reactie

Wil je op dit artikel reageren?
Hieronder kun je jouw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *