Annemarie van der Heijden

De nieuwe website voor Annemarie van der Heijden is eindelijk in de lucht!

Hoera! Het heeft even geduurd, maar vandaag is dan toch de nieuwe website voor Annemarie van der Heijden gelanceerd. Annemarie schrijft peuterboekjes en maakt daarvoor hele mooie illustraties. De verhaaltjes gaan over Noortje en Joppie en behandelen steeds een bepaald thema.

Wat Annemarie zelf zegt: “Kinderboeken maken is geweldig! Ik hou er van om mijn karaktertjes op papier tot leven te zien komen. Ik word blij van het mengen van de kleuren en de geur van de verf. Het gevoel van een penseel in mijn hand laat me de tijd en alles om me heen vergeten. Ik kan helemaal zelf bepalen wat er gaat gebeuren op het lege vel papier dat voor me ligt. Ik hou er van om steeds een stapje verder te gaan, en te proberen de lat elke keer weer net iets hoger te leggen.

Wat is er nou mooier dan om voor het maken van een nieuw boek, zelf ook steeds weer de wereld te bekijken door de ogen van een kind. Daar is zo veel verwondering, onbezorgdheid, blijdschap en geluk. Het idee dat kinderen opgroeien met mijn boekjes en zich herkennen in de verhaaltjes en tekeningen die ik gemaakt heb, blijft een geweldig gevoel. Daar geniet ik zelf enorm van.”

Annemarie’s motto

Volg je hart en maak je dromen waar!

0 reacties

Plaats een Reactie

Wil je op dit artikel reageren?
Hieronder kun je jouw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *