De ontwerpen voor je website of webwinkel waar je uit kunt kiezen

Ik heb zorgvuldig een aantal ontwerpen voor je geselecteerd waaruit je kunt kiezen als basis voor jouw website of webwinkel. Deze worden ook wel templates of, in WordPress termen, themes genoemd.

Alle ontwerpen hebben een bepaald kwaliteitsniveau en bieden standaard al behoorlijk wat functionaliteiten. Per theme kan dat wel wisselen, daarom wordt bij iedere theme goed aangegeven wat er allemaal mogelijk is.

Eén ding hebben ze zeker gemeen: ze zijn allemaal responsive gebouwd. In het kort wil dat zeggen dat de website zich aanpast aan het door de bezoeker gebruikte formaat beeldscherm. Lees meer over wat responsive webdesign precies betekent.

Door op één van de onderstaande voorbeelden te klikken, kom je op een detailpagina waar een diashow staat met enkele afbeeldingen van verschillende voorbeelden van het ontwerp.

Bij iedere template staat uitgelegd wat de kenmerken en opties zijn. Wil je meer informatie over bepaalde gebruikte (technische) termen, kijk dan bij uitleg van een aantal technische termen.

Ik zal regelmatig nieuwe ontwerpen aan het bestand toevoegen. Ook voor specifieke doelstellingen, zoals kunst- of fotoportfolio’s, muziekgroepen, restaurants en dergelijke. Ik zal dit dan bij nieuws publiceren, dus houd mijn website goed in de gaten.

Nota bene

De getoonde voorbeelden zijn slechts een beperkte selectie van alle themes die er beschikbaar zijn. Wil je een website of webwinkel bij mij bestellen, maar zit jouw ideale ontwerp hier niet bij, dan kun je op mijn kantoor een andere template komen uitzoeken uit de vele templates die ik beschikbaar heb. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.