Mieke Maakt Mensen Nog Mooier

Even aandacht voor Mieke Maakt Mensen Nóg Mooier

Soms komt het wel eens voor dat je het zo druk hebt dat er wel eens iets bij inschiet. Dat overkomt mij ook nog wel eens. Ik ben tenslotte ook ‘maar een mens’! Een paar maanden geleden heb ik de website opgeleverd voor Mieke Maakt Mensen Nóg Mooier. Diverse projecten tegelijkertijd, vakantieperiode, enfin, ik kwam er dus pas geleden achter dat ik hiervan nog helemaal geen melding had gemaakt op mijn eigen website. Bij deze dus – om het goed te maken!

Over Mieke

Mieke Schaap is al jarenlang enthousiast met mode bezig. Leuke combinaties maken, precies de goede kleuren vinden. En steeds weer vrienden en vriendinnen die haar vroegen om ook met hen kleding te gaan shoppen.

Ze besloot om een verdiepende opleiding te volgen bij Nelleke Mulder Imagogroep. En werkt nu als kleding- en kleuradviseur en personal shopper.

Ze gelooft dat elk mens nóg mooier wordt als je kleding kiest die echt bij je lichaamsbouw en stijl past en als je kleuren draagt die je laten stralen.

Mieke’s wensen

Natuurlijk wilde ze graag een website waarop (potentiële) klanten kunnen zien wat ze aanbiedt. En zij wilde graag dat ik die voor haar maakte. Daarom ben ik voor haar aan de slag gegaan. Eerst zijn haar logo en visitekaartje ontworpen in samenwerking met Monique Nabuurs van Studio Nabuurs. Daarna ben ik op die basis verder gegaan en heb dus recentelijk Mieke’s nieuwe website opgeleverd. De bedoeling is dat ze zelf aan de slag gaat om nieuwsberichten te plaatsen. Dat is nog even een beetje wennen voor haar, maar komt zeker goed na een één-op-één training bij mij.

Zelfverzekerd solliciteren

Mieke heeft een speciale actie voor mensen die er bij een sollicitatie goed uit willen zien. Wil je weten wat die actie inhoudt? Neem dan vooral contact met haar op!

0 reacties

Plaats een Reactie

Wil je op dit artikel reageren?
Hieronder kun je jouw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *