De nieuwe website van Judith Scheijmans-Kuijer is live

Het komt helaas wel vaker voor: dat je website niet meer ondersteund wordt door de webbouwer. En dat je website verouderd is. En zowel qua techniek als qua stijl een goede opfrisbeurt kan gebruiken. Dat overkwam Judith Scheijmans-Kuijer, praktijk voor zelfonderzoek & coaching.

Nieuwe website

Goed werk heeft tijd nodig. En dat gold zeker ook voor deze website. Maar na wat overleg en wat heen en weer gepraat en gemaild te hebben is nu de mooie nieuwe moderne website van Judith gelanceerd. Deze site is gemaakt in samenwerking met Monique Nabuurs van Studio Nabuurs!

Praktijk voor zelfonderzoek & coaching

Als psycholoog en coach begeleidt Judith Scheijmans-Kuijer mensen in verschillende fasen van hun loopbaan en leven. Je bent welkom in haar praktijk met vragen over jouw professionele en/of persoonlijke ontwikkeling (ontwikkelingsvragen), de relatie werk en gezondheid of jouw behoefte om meer voldoening uit je werk of leven te halen (zingevingsvragen).

Mijn persoonlijke drijfveer is het bijdragen aan de ontwikkeling van mensen. In mijn optiek zijn professionele en persoonlijke ontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om te kunnen ‘groeien’ is zelfkennis nodig. Ik bied jou graag de ruimte én een grondige structuur om te reflecteren op jouw drijfveren, kwaliteiten en ambities. Met deze kennis ben je zelf in staat om bewuste keuzes te maken en je verder te ontwikkelen op een manier die recht doet aan jouw authenticiteit.

Je kunt bij Judith terecht voor

  • Ontwikkelingsvragen: wanneer je beter wilt functioneren, op persoonlijk vlak wilt groeien of je wensen hebt met betrekking tot je ontwikkeling op korte of lange termijn.
  • Werk en gezondheid: wanneer toenemende werkdruk, factoren in de privésituatie en de manier waarop je hiermee omgaat voor stress zorgen.
  • Zingevingsvragen: wanneer je je dagelijkse activiteiten beter wilt afstemmen op je persoonlijke waarden en doelen om meer voldoening te ervaren.
0 reacties

Plaats een Reactie

Wil je op dit artikel reageren?
Hieronder kun je jouw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *